Nu & symbol

Att förvalta är att ta väl hand om; att visa respekt för ett förtroende och vårda det. Ericsson & Partners är kapitalförvaltare men vår uppgift är lika mycket att förvalta det förtroende vi får av dig som kund. Därför säger vi att vi förvaltar förtroende.

Vi är fristående. Det är viktigt för oss och en garanti för dig. Det ger oss friheten att optimera varje portfölj utifrån vad marknaden erbjuder, inte vad vi erbjuder.

I drygt ett kvarts sekel har vi fokuserat på en enda sak – att förvalta pengar. Vi kan vår sak. Erfarenheten och kunskapen vi samlat med åren är tämligen unik i vår bransch. Och som vi ser det, en nyckel till våra kunders framgång.

En lika viktig förklaring är vår personlighet och vårt synsätt. Vi finns för dig, inte tvärtom. Högt engagemang, hög tillgänglighet och ett personligt bemötande är självklara delar av vårt arbetssätt. Det är så vi är som personer.

Vi uppfyller Finansinspektionens alla krav och tillstånd för kapitalförvaltning. Insättningsgaranti och uttagsgaranti gäller. Och som extra trygghet har vi på Ericsson & Partners en intern tillsynsfunktion. Vi arbetar såklart med full transparens mot våra kunder. Förtroendet går nämligen åt båda hållen.

Vi grundades redan 1992. Namnet var ett annat då, liksom tiden. Men inriktningen var i stort sett densamma – att med hög kvalitet och engagemang förvalta och förränta kunders kapital. Malmö har alltid varit vår bas. Tills nyligen var vi kända under namnet Larsson & Partners, men som en konsekvens av ett ägarskifte bytte vi till Ericsson & Partners efter vår huvudägare och VD Fredrik Ericsson. Att sätta sitt namn på något, handlar om att visa att man tar ansvar för det. Förtroende och transparens är grundläggande för oss.

Idag är vi etablerade på marknaden för kapitalförvaltning med kontor i Malmö, Norrköping och Linköping. Våra kunder finns över hela landet men vårt fokus ligger på en lokal och långsiktig förvaltning.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret eller skicka ett meddelande direkt till någon av oss, så bokar vi ett personligt möte.

Genom att fylla i din email nedan samtycker du till att dina kontaktuppgifter kommer att behandlas av oss i syfte att vi ska kunna ta kontakt med dig och lämna information om oss och våra investeringstjänster. Mer information hittar du i vår integritetspolicy.