TILLSATT: Assisterande Portföljförvaltare

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Har du ett brinnande intresse för de finansiella marknaderna? Är du nyutexaminerad eller jobbat något år efter dina studier? Vill du vara en del av ett professionellt team och driva vår verksamhet framåt? Då är detta chansen för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om oss

Ericsson & Partners är en fristående förmögenhetsförvaltare med lång erfarenhet av framgångsrik förvaltning åt företag och privatpersoner. Vi arbetar mycket nära våra kunder och utifrån varje unikt behov.

Ericsson & Partners erbjuder en spännande arbetsplats där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att förvalta våra kunders förtroende. Som en växande utmanare på marknaden genomsyras Ericsson & Partners av en entreprenörskultur där samtliga medarbetare har möjlighet att i stor utsträckning prägla, forma och vidareutveckla sitt eget arbete.

Om tjänsten

I rollen som portföljförvaltare blir du en del av företagets förvaltningsteam som är ansvariga för löpande investeringsbeslut och den löpande administrationen av våra kunders portföljer. Exempel på arbetsuppgifter är: orderläggning, kontakt med samarbetspartners, förbereda och följa upp förvaltningsmöten, vidareutveckla våra arbetsprocesser kring portföljförvaltning, genomföra aktieanalyser samt supportera övriga portföljförvaltare.

Rollen och arbetsuppgifterna utformas och utvecklas beroende på din bakgrund, styrkor och intressen.

Tjänsten är på heltid med stationering på vårt huvudkontor i Malmö.